Rregullat e Bajramit

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Rregullat e Bajramit
Gjuha: Shqip
Autori: Ibrahim b. Muhamed El Hukajl
Përkthim: Bekr Halimi
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Myslimanët kanë tri festa përmes të cilave shprehin gëzimin, unitetin dhe madhërojnë Allahun e lartësuar. Në këtë artikull hoxha i nderuar sqaron disa nga rregullat dhe dispozitat e Bajramit të Fitrit dhe atij të Kurbanit.
Data e publikimit: 2009-09-17
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/233108
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Rregullat e Bajramit
266.7 KB
: Rregullat e Bajramit.pdf
2.
Rregullat e Bajramit
3.9 MB
: Rregullat e Bajramit.doc
Go to the Top