Fatmir Latifi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Fatmir Latifi
Përshkrim i shkurtër: Fatmir Latifi: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik në Medinë – Dega e Hadithit. Shquhet për aktivitetin e tij në thirrjen islame sidomos për hytbet e tij shumë të mirëpritura dhe aktivitetet e tij publike në të mirë të njerëzve. Është imam në xhaminë e Shipolit – Mitrovicë.
Data e publikimit: 2011-02-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336522
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Kinezisht - Bangladeshisht - Frëngjisht - Vietnamisht - Anglisht - Tajlandisht - Melejalemisht - Kurdisht - Ujgurisht - Persisht - Rusisht - Uzbekisht - Taxhikisht - Gjermanisht - Holandisht
Go to the Top