Profeti Muhamed shembull për njerëzimin

Video Kartela e faqes
Titulli: Profeti Muhamed shembull për njerëzimin
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ahmed Kalaja
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjëratë, hoxha i nderuar flet për cilësitë e shkëlqyeshme dhe moralin e lartë të të Dërguarit Muhamed alejhis-selam.
Data e publikimit: 2015-06-16
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/896658
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Profeti Muhamed shembull për njerëzimin
288.4 MB
2.
Profeti Muhamed shembull për njerëzimin
Go to the Top