Sadat Rrustemi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Sadat Rrustemi
Përshkrim i shkurtër: Sadat Rrustemi: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik të Medinës – Dega e Sheriatit, gjithashtu ai i vijon studimet e doktoraturës në Universitetin e Xhinanit – Liban. Ai shquhet për angazhimin e tij në thirrjen islame përmes ligjëratave dhe hutbeve ku dhe për vite të tëra ishte imam në xhami të ndryshme dhe aktiviteti i tij shtrihet edhe në mbajtjen e kurseve të ndryshme të avancuara ku morën pjesë shumë të rinjë.
Data e publikimit: 2011-02-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336597
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Kinezisht - Anglisht - Bangladeshisht - Vietnamisht - Tajlandisht - Persisht - Frëngjisht - Kurdisht - Rusisht - Melejalemisht - Uzbekisht - Taxhikisht - Gjermanisht - Holandisht - Ujgurisht
Temat e ngjashme ( 2 )
Go to the Top