Si ta shijosh namazin?

Video Kartela e faqes
Titulli: Si ta shijosh namazin?
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Meshari b. Sulejman El Harraz
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Namazi është shtylla e fesë dhe kushti i dytë i Islamit. Allahu e ka bërë atë lidhje mes Tij dhe robërve të Tij dhe dallim mes Islamit dhe Kufrit. Gjithashtu namazi e ndalon robin nga çdo e keqe dhe e shëmtuar dhe e fisnikëron atë dhe veprën e tij. Programi: Si ta shijosh namazin? ofron këshilla, udhëzime dhe zgjidhje praktike në mënyrën më tërheqëse, që ta shijojmë namazin në formën më të mirë të mundshme.
Data e publikimit: 2010-06-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/309833
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Go to the Top