Shtyllat e Imanit

Postera Kartela e faqes
Titulli: Shtyllat e Imanit
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Këtu sqarohet përkufizimi i imanit sipas ehli sunetit dhe xhematit, shtyllat e tij dhe argumenti që ka të bëjë me këto shtylla.
Data e publikimit: 2016-03-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2796560
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Shtyllat e Imanit
305.7 KB
Më shumë .. ( 1 )
Go to the Top