Nifaku (hipokrizia)

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Nifaku (hipokrizia)
Gjuha: Shqip
Autori: Abdullah b. Ahmed El Huvejl
Përkthim: Jusuf Hilmi Kastrati
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Në këtë artikull bëhet fjalë për kuptimin e nifakut (hipokrizisë) dhe llojet e tij.
Data e publikimit: 2015-10-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2777278
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Nifaku (hipokrizia)
1 MB
: Nifaku (hipokrizia).pdf
Go to the Top