Jusuf Hilmi Kastrati

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Jusuf Hilmi Kastrati
Përshkrim i shkurtër: Jusuf Kastrati është hoxhë nga Kosova, ka mbaruar fakultetin e sheriatit në Universitetin Imam në Rijad, kurse tash është duke i vazhduar studimet në degën e kulturës islame në po atë universitet.
Data e publikimit: 2011-02-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336700
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Kinezisht - Tajlandisht - Persisht - Bangladeshisht - Anglisht - Kurdisht - Rusisht - Vietnamisht - Frëngjisht - Melejalemisht - Uzbekisht - Taxhikisht - Gjermanisht - Holandisht - Ujgurisht
Temat e ngjashme ( 63 )
Go to the Top