Ja pse duhet ta duam Muhamedin (Lavderimi dhe shpetimi i Allahut qofte mbi te!)

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Ja pse duhet ta duam Muhamedin (Lavderimi dhe shpetimi i Allahut qofte mbi te!)
Gjuha: Shqip
Autori: Ekrem Avdiu
Botuesi: Uebfaqja ’Fjalaebukur’ - www.fjalaebukur.com/sq
Përshkrim i shkurtër: Një ndër artikujt më të bukur të shkruar rreth kësaj tematike. Hoxha i nderuar Ekrem Avdiu flet për pozitën e Pejgamberit (Lavdërimi dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi të!) te Allahu i Lartësuar, për privilegjimin e njerëzimit nëpërmjet të Dërguarit të Allahut (Lavdërimi dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi të!) duke e përfunduar artikullin me disa nga virtytet kryesore që e karakterizonin atë dhe ngushëllimin se me dashurinë e sinqertë ndaj tij do të arrijmë të jemi pranë tij në botën tjetër.
Data e publikimit: 2010-02-07
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/273143
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Ja pse duhet ta duam Muhamedin (Lavderimi dhe shpetimi i Allahut qofte mbi te!)
242.3 KB
: Ja pse duhet ta duam Muhamedin (Lavderimi dhe shpetimi i Allahut qofte mbi te!).pdf
2.
Ja pse duhet ta duam Muhamedin (Lavderimi dhe shpetimi i Allahut qofte mbi te!)
2.7 MB
: Ja pse duhet ta duam Muhamedin (Lavderimi dhe shpetimi i Allahut qofte mbi te!).doc
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top