Kur’an-ı Kerim Rusça Açıklamalı Meali -Fâtiha Sûresi ile Amme Cüzü-

Programlar Materyal hakkında bilgi
Adres: Kur’an-ı Kerim Rusça Açıklamalı Meali -Fâtiha Sûresi ile Amme Cüzü-
Dil: Rusça
Yayınlayan: Kral Fahd Kur’an-ı Kerim Basım Kompleksi
Kısa Tanım: Kur'an-ı Kerim Rusça Açıklamalı Meali -Fâtiha Sûresi ile Amme Cüzü-'nden ibâret olan bu CD, Medine-i Münevvere'deki Kral Fahd Kur'an-ı Kerim Matbaası tarafından üretilmiştir.
Bu CD sayesinde, İmam Hafs'ın Âsım'dan rivâyet ettiği sûreleri kolaylıkla göstermek, sûre ve âyetleri birçok kârî'nin sesinden dinlemek mümkündür. Ayrıca Kur'an-ı Kerim Rusça Açıklamalı Meali -Fâtiha Sûresi ile Amme Cüzü-'nü kolaylıkla göstermek mümkündür.
Yine bu CD ile belirlenen âyetleri, iyi telaffuz etmek, özellikle de çocukların ezberlemesi için belirtilen sayıda dinlemek mümkündür.
Bu CD, iyi telaffuz etmek, Fâtiha Sûresi ile Amme Cüzü'nü ezberlemek istedikleri zaman için halktan kimseler için, özel olarak ise, âyetlerin anlamlarını öğrenmek isteyen Rusça konuşan kimseler için uygundur.
Bu CD'yi bilgisayarınıza yükleyebilmeniz için, bütün dosyaları bir klasörde toplayın.Sonra ru_CD_Quran.part1.rar yazan dosyanın üzerine tıklayın, sonra da setup.exe. yazan yere tıklayın.
Bu programın bir kopyasını, ihtiyaç sahiplerine dağıtmak istersen, birinci resimde olduğu gibi rar dosyalarının hepsini işaretle, sonra da (CTRL+A) tuşuna basarak bütün rar dosyalarını Winrar programı ile işaretledikten sonra çöz, sonra da çıkarılan dosyaları CD'ye kopyala.
Eklenme tarihi: 2012-04-23
Kısa link: http://IslamHouse.com/393679
Bu başlık, aşağıdaki konulara göre sınıflandırılmıştır:
Materyalin İlişikleri ( 4 )
1.
ru_CD_Quran_part1.rar
95.8 MB
2.
ru_CD_Quran_part2.rar
95.8 MB
3.
ru_CD_Quran_part3.rar
95.8 MB
4.
ru_CD_Quran_part4.rar
45.1 MB
Go to the Top