Rida Ebu Tejmije

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Rida Ebu Tejmije
Përshkrim i shkurtër: Ka përfunduar studimet në fakultetin e Hadithit në Universitetin Islamik. Ai tash është imam dhe hatib në xhaminë Koral, në veri të Francës.
Data e publikimit: 2012-01-19
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/385517
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Frëngjisht - Arabisht - Tajlandisht - Anglisht - Melejalemisht - Ujgurisht - Uzbekisht - Holandisht
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top