Dhaferull-llah Han Nedevij

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Dhaferull-llah Han Nedevij
Përshkrim i shkurtër: Përkthyes në gjuhën telgu.
Data e publikimit: 2011-11-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/376756
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Gjuha Telugu - Arabisht - Ujgurisht - Tajlandisht - Anglisht - Melejalemisht - Uzbekisht - Holandisht
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top