AbdulKadir Shejbetul Hamd

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: AbdulKadir Shejbetul Hamd
Përshkrim i shkurtër: Ai është hoxha dhe dijetari bashkëkohor Abdul Kadir Shejbetul Hamd, i lindur në Egjipt më 1339 sipas hixhretit. Ai është i njohur për ligjëratat e tij në Xhaminë Pejgamberike në Medine dhe për një mori librash të shkruar apo të recenzuara si: 1. Komentimi i librit ’Bulugul Meram’ dhe recenzimi i librit ’Fethul Bari’.
Data e publikimit: 2011-08-03
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/364420
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Tajlandisht - Ujgurisht - Anglisht - Melejalemisht - Uzbekisht - Holandisht - Urdisht
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top