Haima El Verdi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Haima El Verdi
Përshkrim i shkurtër: Përkthyese në gjuhën gjermane.
Data e publikimit: 2011-03-20
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/338914
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Gjermanisht - Arabisht - Anglisht - Kinezisht - Ujgurisht - Tajlandisht - Melejalemisht - Uzbekisht - Holandisht - Bangladeshisht
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top