Omer Berisha

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Omer Berisha
Përshkrim i shkurtër: Omer Berisha: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Maqedonia. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik në Medine – Dega e Hadithit. Shquhet me aktivitetin e tij të palodhshëm në thirrjen islame përmes përkthimeve të ndryshme dhe njëherazi është kryeredaktor i njërës nga revistat më prestigjioze islame në trojet shqiptare ‘Albislamit’ dhe ueb faqes po me këtë emër.
Data e publikimit: 2011-02-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336538
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Kinezisht - Bangladeshisht - Frëngjisht - Anglisht - Tajlandisht - Vietnamisht - Melejalemisht - Ujgurisht - Persisht - Kurdisht - Rusisht - Uzbekisht - Holandisht
Temat e ngjashme ( 2 )
Go to the Top