Mehdi Goga

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Mehdi Goga
Përshkrim i shkurtër: Mehdi Goga: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik në Medinë – Dega e Sheriatit. Si imam dhe hatib në një nga xhamitë e qytetit të Pejës ai angazhohet në thirrjen islame si dhe shquhet për leximin e tij të rrjedhshëm të Kuranit dhe zërin e tij të ëmbël ku dhe si hafiz i Kuranit e jep kontributin e tij në këtë aspekt.
Data e publikimit: 2011-02-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336529
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Frëngjisht - Bangladeshisht - Kinezisht - Anglisht - Tajlandisht - Vietnamisht - Melejalemisht - Ujgurisht - Kurdisht - Persisht - Rusisht - Uzbekisht - Holandisht
Temat e ngjashme ( 1 )
Go to the Top