Halid Jasin

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Halid Jasin
Përshkrim i shkurtër: Halid Jasin: Është rritur si i krishterë në SHBA. Ai e pranoi Islamin në vitin 1965. Ai ka themeluar një organizatë për Dave e cila ka ndikuar në pranimin e Islamit nga mijëra njerëz anë e kënd botës e sidomos në Britani, SHBA dhe Australi.
Data e publikimit: 2011-01-30
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/333421
Temat e ngjashme ( 1 )
Go to the Top