Dita e Arafatit

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Dita e Arafatit
Gjuha: Shqip
Autori: Sektori Shkencor pranë shtëpisë botuese ’Darul Vatan’
Përkthim: Bekr Halimi
Rishikim: Redaksia e uebfaqes Albislam
Botuesi: Uebfaqja ’Albislam’ - www.albislam.com
Përshkrim i shkurtër: Ky artikull në fakt është broshurë e përgatitur nga shtëpia botuese Dar El Vatan dhe flet rreth vlerave dhe dobive të ditës së Arafatit duke vazhduar më pas sqarimin e gjendjes së gjeneratave të para të arta – selefit në këtë ditë.
Data e publikimit: 2010-11-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/327693
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Dita e Arafatit
353.2 KB
: Dita e Arafatit.pdf
2.
Dita e Arafatit
3.2 MB
: Dita e Arafatit.doc
Go to the Top