Підписатися на розсилку:
Наш вибір для Вас
нещодавно додані ( українська )
Книги
( українська )
2017-03-16
Воістину, набуття стійкості в релігії Аллаха є ключовою метою будь-якого щирого мусульманина, який твердо і свідомо вирішив слідувати прямим шляхом. У кожної людини при здоровому глузді, не викликає сумніву той факт, що сьогоднішні мусульмани потребують засобів для здобуття релігійної стійкості набагато більше, ніж цього потребували їхні брати, які жили в епоху перших поколінь ісламу, і зусилля, яких вони мають докласти для цього, незрівнянно вищі. Такий стан справ зумовлений характерним для нашого часу падінням моралі, невеликою численністю одновірців, а також слабкістю тих, на чию допомогу ми розраховуємо. У Своєму Писанні, а також вустами і діями Свого Пророка (мир йому і благословення Аллаха), Всемогутній і Великий Аллах роз’яснив нам масу засобів і способів набуття стійкості в релігії, яка, поза всяким сумнівом, є однією із Його милостей щодо нас. Деяку частину цих засобів я пропоную розглянути разом із шанованими читачами на сторінках цієї книги.
Книги
( українська )
2017-02-20
"Іслам: основи і принципи". У цій книжці автор намагався показати іслам в дуже загальному вигляд, познайомивши людей з його основами й великими принципами. Також в ній розглянуті деякі питання, які виникають у багатьох немусульман, коли їх закликають до Ісламу.
Книги
( українська )
2017-01-25
ЗАБОРОНЕНЕ, ДО ЯКОГО ЛЮДИ ВИЯВЛЯЮТЬ НЕДБАЛІСТЬ, АЛЕ ЯКОГО ВАРТО СТЕРЕГТИСЯ
Книги
( українська )
2017-01-19
Це коротке послання шейха ас-Сааді, нехай змилуеться над ним Аллах, про те що сяйво матеріалістичного життя не повинно засліпилювати наші очі від сутності мук та страждань які охоплюють людство в результаті цього матеріалізму. І тому шейх навів деякі релігійні, природні і практичні методи та способи для того щоб зробити життя дійсно щасливим.
Книги
( українська )
2016-12-25
В цій книзі йдеться про те що Іслам - це всесвітня релігія, і про те що це релігія істини і останнє Боже послання, за свідченнями про це навіть не мусульман
Книги
( українська )
2016-12-20
Той, хто вивчає життєпис Пророка (мир йому і благословення Аллаха), знає, що він був відправлений до людей, котрі виявляли занадто палку любов до мертвих праведників настільки, що це вивело їх за межі релігії їхнього прабатька Ібрагіма (мир йому). Відомо, що релігією Ібрагіма (мир йому) був заклик до поклоніння Єдиному Богу; поклоніння має різні види, серед яких: віра, іслам, іхсан, молитва, закят та інші стовпи ісламу, а також дуа, жертвоприношення, обітниця, прохання про допомогу, пошук захисту, страх, надія, бажання щось здобути та чогось уникнути…
Книги
( українська )
2016-11-26
Єдиний Бог чи Трійця?
Відео
( українська )
2016-10-24
114.Читання сури "Ан-Нас" ("Люди") з перекладом смислів на українську мову (читає Мішарі ібн Рашид аль-Афасі)
Відео
( українська )
2016-10-24
114.Читання сури "Ан-Нас" ("Люди") з перекладом смислів на українську мову (читає Фахд аль-Кандарі)
Відео
( українська )
2016-10-24
113.Читання сури "Аль-Фаляк" ("Світанкова зоря") з перекладом смислів на українську мову (читає Мішарі ібн Рашид аль-Афасі)
Go to the Top