Lista e aplikimeve për smartfonë ( 1 - 1 Nga: 1 )
Aplikacioni Hatme ju mban afër Kuranit Fisnik
(Shqip)
2016-11-19
Aplikacioni Hatme ju mban pranë Kuranit Fisnik, jua kujton leximin e virdit tuaj (pjesës së caktuar për lexim) pas namazeve dhe në kohët tjera që ju i caktoni. Përmban tefsirë dhe recitime të ndryshme, duke përfshirë dhe shumë karakteristika tjera.
Go to the Top