Shirzad AbduRrahman Tahir

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Shirzad AbduRrahman Tahir
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga qyteti Mosil i Irakut. Ka lexuar Kuranin para një mori dijetarësh eminent në fushën e kiraeteve dhe texhvidit. Ka qenë imam në disa xhami në Irak, Jemen dhe Emirate.
Data e publikimit: 2014-11-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783360
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top