Imad Zuhejr Hafidh

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Imad Zuhejr Hafidh
Përshkrim i shkurtër: Lexues i njohur i Kuranit nga Arabia Saudite. Ka lindur në Medine në vitin 1432 h. I ka përfunduar studimet e larta në Universitetin Islamik të Medinës dhë më pas ka vazhduar të jep mësim në po të njëjtin universitet, në katedrën e tefsirit . Ka qenë imam dhe hatib nëpër shumë xhami në Medine dhe njëherit është kryetar i qendrës vullnetare për memorizimin e Kuranit në Medine. Në Ramazanin e viti 1432 h. është caktuar si imam në xhaminë Pejgamberike.
Data e publikimit: 2014-11-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783355
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top