Bender b. AbdulAziz Bulejle

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Bender b. AbdulAziz Bulejle
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Arabia Saudite. Mësimet i vijoi në universitetet e Arabisë Saudite dhe më 1429 mbrojti doktoraturën. Më pas, krahas imamllëkut në xhamitë e Mekës ai punon edhe si profesor në universitetin e Taifit. Më datën 12.9.1434 ai u caktua të jetë imam i përhershëm në xhaminë e shenjtë - Qabe.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783312
Temat e ngjashme ( 1 )
Go to the Top