Abdullah El Buajxhan

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Abdullah El Buajxhan
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Arabia Saudite. Vijon studimet e doktoraturës në universitetin islamik Imam Muhamed b. Suud. Më 9 Tetor 2013 ka dalë urdhëri mbretëror për ngarkimin e tij që të jetë imam i përhershëm në xhaminë pejgamberike.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783306
Temat e ngjashme ( 1 )
Go to the Top