Abdullah Taha Serbel

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Abdullah Taha Serbel
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Jordani. Krahas magjistrtaurës në shkencat kuranore ai e kryen detyrën e imamit dhe hatibit në xhaminë e Ummul Muminin në Amman, që nga viti 1999.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783286
Temat e ngjashme ( 1 )
Go to the Top