Nebil b. AbduRrahim Err Rrifai

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Nebil b. AbduRrahim Err Rrifai
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Arabia Saudite. Ka kryer studimet në lëminë e inxhinierisë petrokimike dhe tash për tash punon në agjencinë ajrorë të Arabisë Saudite. Krahas kësaj ka qenë imam i disa xhamive në Rijad - kryqytetin e Arabisë Saudite dhe vazhdon të jetë imam dhe hatib në xhaminë Takva në lagjen Tahlije.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783285
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top