Ibrahim El Ahdar

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Ibrahim El Ahdar
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Arabia Saudite. Ka lindur në vitin 1364 h. Leximin e Kuranit e ka mësuar në Medine para dijetarëve eminentë të kohës së tij. Shejhu i nderuar ka punuar si profesor në disa universitete si p.sh. Universiteti Islamik në Medine. Krahas kësaj ai është bërë i njohur se për nënte vite ishte imam në xhaminë pejgamberike si dhe anëtar i shumë komisioneve vlerësuese lokale dhe ndërkombëtare për memorizimin e Kuranit.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783283
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top