Halid Abdul Kafi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Halid Abdul Kafi
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Arabia Saudite dhe imam në njërën nga xhamitë e qytetit të Xhedës.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783262
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top