Nasir b. Alij el Kitami

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Nasir b. Alij el Kitami
Përshkrim i shkurtër: Ka lindur në qytetin e Rijadit ku edhe jeton. Ka përfunduar fakultetin në studimet islame ndërsa tash për tash vijon studimet master në shkencat kuranore.
Data e publikimit: 2014-10-29
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/735071
Go to the Top