Emrat e lexuesve - Recituesve

Kurani Fisnik                                 Kurani Fisnik Kartela e faqes
Titulli: Emrat e lexuesve - Recituesve
Përshkrim i shkurtër: Lista me emrat e lexuesve më të njohur të Kuranit Fisnik dhe leximet e tyre të dalluara
Data e publikimit: 2014-10-29
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/735055
Më shumë .. ( 1 )
Go to the Top