Diskutime rreth muajit Shaban

Video Kartela e faqes
Titulli: Diskutime rreth muajit Shaban
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed Dërmaku
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Ky emision flet rreth rëndësisë së muajit Shaban dhe vlerave të cilat i përmban. Hoxha i nderuar flet për muajt e shenjtë dhe karakteristikat e tyre, për agjërimin në këtë muaj dhe veçimin e ditës së pesëmbëdhjetë të tij me adhurim dhe parapërgatitjen që duhet ta bëjë muslimani në këtë muaj për muajin e bekuar të Ramazanit.
Data e publikimit: 2011-07-21
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/358882
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Diskutime rreth muajit Shaban
131.6 MB
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top