Muaji Shaban - vlera e tij dhe gabimet e njerezve ne te

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Muaji Shaban - vlera e tij dhe gabimet e njerezve ne te
Gjuha: Shqip
Autori: Najif b. Ahmed El Hamed
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Prej kohëve të vlefshme është edhe muaji Shaban. Njerëzit janë në dy pole të kundërta për sa i përket atij. Disa i mohojnë adhurimet me të cilat është veçuar dhe të tjerë që shpikin atë që nuk e ligjësuar Allahu e as i Dërguari i Tij (paqja dhe bekimi qoftë mbi të) por, e drejta është mesi i kësaj. E ky artikull sqaron këtë në mënyrë të argumentuar dhe të mbështetur me fjalët e dijetarëve të Islamit.
Data e publikimit: 2009-08-16
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/230596
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Muaji Shaban - vlera e tij dhe gabimet e njerezve ne te
262.4 KB
: Muaji Shaban - vlera e tij dhe gabimet e njerezve ne te.pdf
2.
Muaji Shaban - vlera e tij dhe gabimet e njerezve ne te
3.1 MB
: Muaji Shaban - vlera e tij dhe gabimet e njerezve ne te.doc
Go to the Top