Rruga e muslimanit

Librat Kartela e faqes
Titulli: Rruga e muslimanit
Gjuha: Shqip
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Organizata bamirëse ’El Haremejn’
Përshkrim i shkurtër: Rruga e muslimanit është një doracak që përmbledh njohuritë elementare rreth Islamit.
Pjesa e parë e tij flet rreth disa parimeve të përgjithshme të fesë Islame si: Shtyllat e Islamit, Imanit dhe Ihsanit, pastaj disa sqarime rreth Shehadetit.
Pjesa e dytë: përmban disa nga suret e shkurtra të Kuranit me përkthim në gjuhën shqipe.
Pjesa e tretë: flet rreth rregullave elementare të Fikhut gjegjësisht pastërtisë dhe namazit duke ilustruar me foto mënyrën e marrjes së abdesit dhe faljes së namazit.
Pjesa e katërt: veçohet me komentimin e disa haditheve dhe përfundon me një mori lutjesh të shoqëruara me përkthimin në shqip.
Data e publikimit: 2011-04-03
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/339686
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Rruga e muslimanit
7.3 MB
: Rruga e muslimanit.pdf
Tema të ngjashme ( 5 )
Go to the Top