Namazi

Audio Kartela e faqes
Titulli: Namazi
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ekrem Avdiu
Botuesi: Studio Islame ’Isra’
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet për vlerën e namazit dhe se namazi është boshti i lumturisë në këtë dhe botën tjetër.
Data e publikimit: 2009-07-12
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222939
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Namazi
10.1 MB
: Namazi.mp3
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top