Teuhidi dhe Shirku

Librat Kartela e faqes
Titulli: Teuhidi dhe Shirku
Gjuha: Shqip
Autor: Muhamed Xhemil Zejno
Rishikim: Ekrem Avdiu
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Teuhidi dhe Shirku: Në këtë libër hoxha i nderuar, Muhamed Xhemil Zejno (Allahu e mëshiroftë), sqaron rëndësinë dhe vlerën e teuhidit – njësimit të Allahut dhe dëmin e shirkut – adhurimit të dikujt tjetër pos Allahut. Ai gjithashtu sqaron shirkun e madh dhe llojet e tij si dhe shirkun e vogël me llojet e tij, ku dhe tërheq vërejtjen nga disa forma të tyre të cilat i veprojnë njerëzit.
Data e publikimit: 2011-01-13
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/332075
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Teuhidi dhe Shirku
536.1 KB
: Teuhidi dhe Shirku.pdf
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top