Sekularizmi dhe pasojat e tij

Librat Kartela e faqes
Titulli: Sekularizmi dhe pasojat e tij
Gjuha: Shqip
Autor: Muhamed b. Shakir Sherif
Përkthim: Sedat Islami
Rishikim: Jusuf Hilmi Kastrati
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ky libërth të njofton për rrezikun e së ardhmes, rrezikun e fshehtë, me një stil të lehtë shkrimi, të afërt… E kupton fillestari dhe përfiton dijetari. Libërthi në fjalë të njofton për armikun tënd vigjilent...
Data e publikimit: 2017-09-18
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2825467
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Sekularizmi dhe pasojat e tij
865.1 KB
: Sekularizmi dhe pasojat e tij.pdf
2.
Sekularizmi dhe pasojat e tij
6.4 MB
: Sekularizmi dhe pasojat e tij.docx
Go to the Top