Sedat Islami

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Sedat Islami
Përshkrim i shkurtër: Sedat Islami: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin e Darus Selamit në Brunei ku dhe i vijon studimet e doktoraturës. Ai shquhet për angazhimin e tij në thirrjen islame në forma të ndryshme por, më së shumti në lëmin e publicistikës islame ku shkrimet e tij qofshin studime apo përkthime janë të mirëpritura. Gjithashtu ai është prezent fuqishëm edhe në mediet vizuele përmes një numër kanalesh televizive dhe satelitore.
Data e publikimit: 2011-03-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/337380
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht - Bangladeshisht - Uzbekisht - Kinezisht - Tajlandisht - Ujgurisht - Vietnamisht - Melejalemisht - Holandisht - Frëngjisht
Go to the Top