Viti i ri, feste krishtero-pagane

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Viti i ri, feste krishtero-pagane
Gjuha: Shqip
Fetva: Ulvi Fejzullahu
Botuesi: Uebfaqja ’Klubikulturor’ - www.klubikulturor.com
Përshkrim i shkurtër: Ky artikull e sqaron zhvillimin historik të festës së Vitit të Ri si dhe tregon rrënjët e saj fetare nëpër histori. Dhe mu për këtë hoxha i nderuar ia tërheq vërejtjen çdo myslimani nga festimi i kësaj feste.
Data e publikimit: 2009-12-31
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/261926
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 3 )
1.
Viti i ri, feste krishtero-pagane
194.7 KB
: Viti i ri, feste krishtero-pagane.pdf
2.
Viti i ri, feste krishtero-pagane
2.7 MB
: Viti i ri, feste krishtero-pagane.doc
3.
Viti i ri, feste krishtero-pagane
8.1 MB
: Viti i ri, feste krishtero-pagane.mp3
Go to the Top