Ulvi Fejzullahu

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Ulvi Fejzullahu
Përshkrim i shkurtër: Ulvi Fejzullahu: Është një ndër hoxhallarët e mirënjohur në Luginën e Preshevës. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik të Medinës – Dega e Sheriatit. Shquhet me angazhimin e tij në thirrjen islame përmes medieve qofshin ato të shkruara apo televizive po edhe përmes internetit. Ai është Imam në xhaminë qendrore në Bujanoc – Jug të Serbisë dhe hutbet e tij përcillen nga një numër i madh njerëzish
Data e publikimit: 2011-02-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336724
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht - Kinezisht - Bangladeshisht - Tajlandisht - Kurdisht - Rusisht - Vietnamisht - Frëngjisht - Persisht - Melejalemisht - Taxhikisht - Gjermanisht - Uzbekisht - Holandisht - Ujgurisht
Go to the Top