Subscribe to the mailing list:
Our Choice for you
Recently Added ( Suomi )
Books
( Suomi )
2017-05-03
”Monet ryhmät on johdatettu harhaan qadarin (kohtalon/jumalallisen määräyksen) ymmärryksessään. Niistä on Jahmiyah ja Jabriyah, jotka väittävät, että palvelija on pakotettu teoissaan ja, että hänellä ei ole mitään valtaa, kykyä tai tahtoa. Hän on kuin höyhen tai lehti, jota tuuli puhaltaa.
Books
( Suomi )
2017-05-03
Islamilaisen monoteismin tuntemus on jaloin ja arvokkain tieto, ja sen osaaminen on muslimin tärkein velvollisuus. Siihen sisältyy Hänen nimensä ja ominaisuuksiensa tuntemus sekä tietämys Hänen oikeuksistaan meitä kohtaamme. Lisäksi on se alku tielle, joka johtaa Allahin ja Hänen Pyhien Lakiensa luokse.
Books
( Suomi )
2017-05-03
Meidän usko on uskoa Allahiin, Hänen enkeleihinsä, Hänen kirjoihinsa, Hänen lähettiläisiinsä, Tuomionpäivään, ja Kohtaloon ja sen mukana tuomaan hyvään ja pahaan.
Books
( Suomi )
2017-05-03
Allah ’äzzä wä gäll sanoo (merkityksen selitys): "Oi te, jotka uskotte! Paastoaminen on määrätty teille, kuten se oli määrätty niille, jotka olivat ennen teitä, jotta tulisitte älmuttäqooneiksi (hurskaiksi)." (Koraani 2:183) Muslimit, teidän tulisi tietää, että Allah on tehnyt paastoamisesta pakollisen, ja se on palvonnan teko. Sillä on monia hyötyjä, joiden joukossa ovat:
Articles
( Suomi )
2017-05-03
Muslimeina meidän on pakko pitää kielemme kurissa kaikenlaisesta puheesta, paitsi siitä, mikä on selkeästi hyödyllistä. Allah, Ylhäinen, sanoo (merkityksen selitys):
Books
( Suomi )
2017-05-03
Allah (TWT) lähetti lähettiläänsä ja ilmoitti Kirjojaan, että ihmiset tietäisivät, mitä täuhiid on, ja että he käsittäisivät sen. Hän (SWT) varoitti ihmisiä myös shirkistä ja selitti sen vaarat ja vahingon niin tässä elämässä kuin Tuonpuoleisessakin. jä tämä kirja sisältää mikä tawhiid on ja tärkeitä perusteitä ja shirkin liittyviä asioita jne
Books
( Suomi )
2017-05-03
Toivon, että tämä kirjanen auttaa poistamaan joitakin niistä väärinkäsityksistä, ennakkoluuloisista mielipiteistä ja valheellisuuksista, jotka ympäröivät aihetta naisten oikeuksista ja velvollisuuksista islamissa.
Fatawa
( Suomi )
2017-05-03
Seuraavat fätääwää koskien äl-imsääkiä (pidättäytymistä, eli pidättäytymistä niistä asioista, jotka rikkovat paaston, kuten syöminen, juominen ja seksuaalinen kanssakäyminen) on otettu internetsivustolta www.islam-qa.com.
Articles
( Suomi )
2017-05-03
“Teot perustuvat aikomuksiin ja riippuvat niistä ja jokainen tulee saamaan sen mitä hän aikoi. Joten ken teki Hijrah (maastamuuton) Allaahin ja Hänen Lähettiläänsä vuoksi niin hän teki Hijrah Allaahille ja Hänen Lähettiläälleen. Ja ken teki Hijrah saadakseen jotain maallista hyötyä tai naidakseen naisen niin hänen Hijrah oli sitä varten mitä hän teki sen. ”
Books
( Suomi )
2017-05-03
Monet ideologiset ja psykologiset kysymykset hiipivät tämän päivän nuorten aikuisten mieliiin, jotka joskus saavat heidät hämmentymään elämästä ja he yrittävät paeta tätä hämmennystä ja helpottaa sen aiheuttamaa tuskaa.
Go to the Top