Legfrissebb feltöltések ( Magyar )
Könyvek
( Magyar )
2017-03-25
Ez a kiskönyv, a Korán és a Próféta hagyományaira támaszkodva, körvonalazza azokat a lépéseket amelyeket meg kell tenni az igazi boldogság eléréséhez, amely távol van minden emberi gonoszságtól és amelyre minden ember vágyik. Ez ugyanaz a boldogság amelyre az egész muszlim közösség vágyik és megpróbálja elérni, mivel ez az egyetlen út amelyet követni kell az élet során, és amelynek az alapja a jámborság és az Allah iránti hála.
Könyvek
( Magyar )
2017-03-18
Amit ez a könyvecske tartalmaz az, az iszlámmal kapcsolatos legfontosabb kérdések, az iszlám főpillérei, a hit pillérei, a vallás fokozatai és minden egyes fokozat alapja, az iszlám szépsége és szó van benne a bűnbánatról is. Az iszlám, mind a vallási, mind az evilági kérdésekkel foglalkozik – istenszolgálat és életmód, egy mindent magába foglaló és tökéletes Isteni Rendszer, amely rendeleteket tartalmaz az egyén és a társadalom minden szükségleteire.
Könyvek
( Magyar )
2017-02-20
E könyv célja a Próféta (ﷺ) életrajzának és életének egyszerű bemutatása, hogy minden ember jobban megismerhesse. Az oldalakon leírásokat és pillanatfelvételeket olvashatunk a Próféta (ﷺ) tulajdonságairól és erényes életéről.
Könyvek
( Magyar )
2017-01-27
Az állhatatosság Allah vallásában alapvető követelmény minden őszinte muszlimtól, aki az Egyenes Úton határozottan és azt megértve akar járni. A társadalmak jelenlegi állapota, amelyben a muszlimok élnek, a kísértések, amelyeknek fájdalmasan ki vannak téve, és a sokféle szeszély és vágy, kétség és összevisszaság miatt a vallás egy annyira idegen dologgá vált, hogy aki ragaszkodik hozzá, azt furcsának tartják, és azt mondják: „A valláshoz ragaszkodni olyan, mintha forró parazsat tartana az ember a kezében.”. Ez a könyv segítséget nyújt, abban hogy megismerjük az állhatatosság eszközeit Allah vallásában, amelyekre oly nagy szükség van.
Könyvek
( Magyar )
2017-01-20
Ez a könyv Ibn Al-Qayyim imám Zádul-Maád című tudományos művéből tartalmaz részleteket, amelyet a Próféta (ﷺ) útmutatásáról szóló egyik legjobb könyvként tartanak számon. Célunk, hogy élete minden aspektusára kitérjünk, mint követendő példákra.
Könyvek
( Magyar )
2017-01-12
Egy érdekes tanulmány a Próféta (ﷺ) születésnapjával kapcsolatos újításokról, int ezek ellen, és figyelmeztet, hogy az újítás eltévelyedés a helyes útról.
Könyvek
( Magyar )
2016-11-21
E kézikönyv segítséget nyújt a misszionáriusokkal való vitákban, akik a muszlimokat saját otthonaikban zaklatják, és ugyanakkor fontos információkat tartalmaz minden muszlim számára aki a keresztényeknek meg szeretné mutatni Isten igazi útját.
Könyvek
( Magyar )
2016-09-17
Jézust valóban keresztre feszítették megváltásunkért?
Könyvek
( Magyar )
2016-08-27
Ez a kiskönyv keresztény egyházi és világi emberekkel folytatott beszélgetések eredménye, a célja a gondolatébresztés, és az, hogy az ember elgondolkozzon, mi is került bele a kereszténységbe. Elkerülhetetlen témákkal foglalkozik azok számára, akik az igazságot keresik, és akik összehasonlító vallástudománnyal foglalkoznak. Az olvasók meg fognak lepődni, ha megtudják, hogy a Bibliában Jézus soha nem állította, hogy ő Isten; hogy Jézus nem halt meg a kereszten; hogy a Jézus által megtett csodákat sok más próféta is megtette, sőt, hitetlenek is; és hogy maga Jézus hirdette Mohamed próféta eljövetelét, béke legyen velük.
Könyvek
( Magyar )
2016-08-26
Ez a könyv azoknak a tanúságaiból lett összeállítva, akik objektíven tanulták az iszlámot, majd tudatos döntés eredményeképpen felvették a vallást. A szándék az, hogy azok, akik még nem gondolkoztak az iszlámra való áttérésen, beleláthassanak azoknak a gondolataiba, akik ezt már megtették azáltal, hogy elolvassák tanúságukat, és hogy megismerik, hogy az iszlám egy olyan hit, amely minden kor számára megfelelő, és alkalmazható az idők végezetéig.
Go to the Top