Abonaţi-vă la lista de mail!
Alegerea noastră pentru dumneavoastră
Adăugări recente ( Română )
Cărţi
( Română )
2017-03-25
Cartea „Atenționări cu privire la reglementările specifice femeilor dreptcredincioase” aduce în prim-plan statutul privilegiat pe care islamul i l-a oferit femeii şi importanţa deosebită pe care acesta i-a acordat-o, mergând până într-acolo încât Profetul (ﷺ) obişnuia să le aloce femeilor un anumit timp pentru a le da îndrumări specifice şi i-a sfătuit pe oameni cu privire la comportamentul faţă de femei în timpul predicii din cadrul Pelerinajului de Adio, pe muntele ʻArafāt. Aceasta confirmă obligativitatea protejării femeii în orice perioadă, fapt necesar cu precădere în aceste vremuri în care femeia musulmană este prezentată doar într-o anumită lumină, ceea ce a ştirbit o parte din nobleţea ei şi i-a diminuat statutul. Sperăm ca, prin conţinutul său, această carte, care aduce în discuţie anumite reglementări specifice femeii, să fie o călăuză pe acest drum.
Cărţi
( Română )
2017-03-18
Cartea „33 de modalități pentru a dobândi khușu’ (smerenie, liniște) în salāh (rugăciune)” aduce în discuție însemnătatea existenței khușu’-ului în rugăciune, prezentând principalele mijloace prin care credinciosul poate obține aceasta.
Cărţi
( Română )
2017-01-20
„Un singur mesaj” este o carte pentru cei care caută adevărul cu sinceritate, onestitate și cu mintea deschisă.
Cărţi
( Română )
2017-01-19
Această carte, care conține selecții din lucrarea „Zad Al-Ma’ad fi hadyi Khayr al-ibad” a imamului Ibn al-Qayyim (Allah să aibă milă de el!), considerată a fi una dintre cele mai bune cărți care descriu învățăturile Profetului Mohammed (ﷺ), este o abordare a conduitei profetice în toate aspectele vieții, din dorința de a o transforma într-un punct de referință și un exemplu demn de urmat.
Cărţi
( Română )
2016-12-25
Bârfa (și pericolul pe care îl presupune aceasta pentru un nou musulman) În această broșură, autorul a abordat subiecte precum definiția bârfei, interzicerea acesteia în Nobilul Coran și în Sunnah, precum și ce trebuie să facă un musulman atunci când aude că fratele său este bârfit în absența lui.
Videouri
( Română )
2016-10-04
114.Traducerea sensurilor Surei An-Nas în limba română, însoţită de recitarea lui Mishari ibn Rashid al-Afasi
Videouri
( Română )
2016-10-04
114.Traducerea sensurilor Surei An-Nas în limba română, însoţită de recitarea lui Fahd al-Kandari
Videouri
( Română )
2016-10-04
113.Traducerea sensurilor Surei Al-Falaq în limba română, însoţită de recitarea lui Mishari ibn Rashid al-Afasi
Videouri
( Română )
2016-10-04
113.Traducerea sensurilor Surei Al-Falaq în limba română, însoţită de recitarea lui Ahmad al-Ajmi
Videouri
( Română )
2016-10-04
112.Traducerea sensurilor Surei Al-Ikhlas în limba română, însoţită de recitarea lui Mishari ibn Rashid al-Afasi
Go to the Top