Занемарени верски забрани

Books Subject Information
Title: Занемарени верски забрани
Language: Македонски
Short Discription: Оваа книга содржи објаснувања за голем број на верски забрани потврдени со докази од Куранот и традицијата на Божјиот пратеник, алејхи селам, а кои за жал се повеќе од присутни во секојдневието на многу луѓе и истите се занемарени и маргинализирани.
Addition Date: 2017-06-11
Short Link: http://IslamHouse.com/2823146
This address categorized objectively under the following classifications
Translation of Subject Description: Арапски
Attachments ( 2 )
1.
Занемарени верски забрани
1.2 MB
Open: Занемарени верски забрани.pdf
2.
Занемарени верски забрани
5 MB
Open: Занемарени верски забрани.docx
Go to the Top