Теџвидул Куран - Правилно читање на Куранот

Categories through topics Subject Information
Title: Теџвидул Куран - Правилно читање на Куранот
Short Discription: Оваа страница го појаснува начинот на правилно рецитирање на Куранот, преку правилното изговарање на буквите, теџвидските правила на неколку светски јазици
Short Link: http://IslamHouse.com/2817975
Go to the Top