Ne e besojmë Isain

Librat Kartela e faqes
Titulli: Ne e besojmë Isain
Gjuha: Shqip
Autor: Sulejman b. Hamed El Bat-hi
Përkthim: Jusuf Hilmi Kastrati
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ky libërth flet për Isain (paqja qoftë mbi të) dhe për krishterizmin sipas këndvështrimit islam.
Data e publikimit: 2015-06-29
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/898083
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Ne e besojmë Isain
559 KB
: Ne e besojmë Isain.pdf
Go to the Top