Ditët e agjëruesit

Librat Kartela e faqes
Titulli: Ditët e agjëruesit
Gjuha: Shqip
Autor: Adil b. Ali Esh Shiddi
Përkthim: Jusuf Hilmi Kastrati
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Në këtë libër autorët kanë përmbledhur ajete, hadithe, fjalë të dijetarëve, vargje dhe këshilla të rëndësishme që kanë të bëjnë me ramazanin në veçanti dhe me çështje të rëndësishme për muslimanin në përgjithësi.
Data e publikimit: 2015-06-22
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/897359
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Ditët e agjëruesit
735 KB
: Ditët e agjëruesit.pdf
Go to the Top