Lexim i Kuranit që prek zemrat - Sureja el Fexhr

Video Kartela e faqes
Titulli: Lexim i Kuranit që prek zemrat - Sureja el Fexhr
Gjuha: Shqip
Lexuesi: Hani b. Abdurr-Rrahim Err Rrifai
Përshkrim i shkurtër: Lexim i bukur dhe shumë emocional nga shejh Hani Er-Rifai i sures el Fexhr.
Data e publikimit: 2015-06-08
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/890521
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Lexim i Kuranit që prek zemrat - Sureja el Fexhr
14.8 MB
Go to the Top