Shabani muaj vendimtar për robin

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Shabani muaj vendimtar për robin
Gjuha: Shqip
Autori: Ulvi Fejzullahu
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Në këtë artikull tregohet vlera e muajit shaban dhe rëndësia e tij për përgatitjen e robit në të për muajin e bekuar të ramazanit.
Data e publikimit: 2015-06-06
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/890006
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Shabani muaj vendimtar për robin
208.7 KB
: Shabani muaj vendimtar për robin.pdf
Go to the Top