Roli i gruas në përmirësimin e shoqërisë

Librat Kartela e faqes
Titulli: Roli i gruas në përmirësimin e shoqërisë
Gjuha: Shqip
Autor: Muhamed b. Salih El Uthejmin
Përkthim: Nexhat Ceka
Përshkrim i shkurtër: Ky libër flet për rolin e gruas në përmirësimin e shoqërisë dhe për llojet dhe komponentët e përmirësimit të shoqërisë.
Data e publikimit: 2015-06-02
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/889527
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Roli i gruas në përmirësimin e shoqërisë
101 KB
: Roli i gruas në përmirësimin e shoqërisë.pdf
Go to the Top