Kompleksi i Mbretit Fehd për Botimin e Kuranit

Burimet Kartela e faqes
Titulli: Kompleksi i Mbretit Fehd për Botimin e Kuranit
Përshkrim i shkurtër: Ueb faqja zyrtare e Kompleksit të Mbretit Fehd për Botimin e Kuranit. Në të mund të gjeni versionin elektronik të tekstit të Kuranit Fisnik, lexime të Kuranit nga recitues të ndryshëm si dhe komente apo përkthime të domethënieve të Kuranit në gjuhë të ndryshme ...
Data e publikimit: 2006-03-16
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/8724
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
مجمع الملك فهد لطباعة المصحف الشريف qurancomplex.gov.sa
Go to the Top